BETALNING OCH LEVERANS

När du lagt varor i varukorgen och går till kassan, framgår vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 1-3 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i webbutikens kassa. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet vill det klart framgå under beställningsprocessen.

Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Leveranstid

Leveranstid är vanligtvis 2-5 arbetsdagar men kan variera i samband med väder eller storlek på produkterna. Vi skickar alltid din beställning så fort vi kan. Leveransstatus finns även under din profil och ordrar.

Avisering

När paketet har anlänt till ditt utlämningsställe får du ett sms till det telefonnummer som du har angett. Det finns även möjlighet att få aviseringen per mail. Du har 10 dagar på dig att hämta paketet innan det skickas i retur till oss. Du som paketmottagare måste kontrollera om det finns synliga skador på paketet eller om delar saknas. Paket ska normalt hämtas ut personligen med giltig legitimation och ordernummer.

Outlöst paket

För paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig 195 SEK i expeditionsavgift för returfrakt och hanteringskostnader.