Återbetalning.

Divortex strävar efter att betala tillbaka beloppet så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Observera att Divortex måste ha mottagit varan i retur eller att ett inlämningskvitto ska kunna visas upp innan återbetalning kan ske.

Har du valt faktura flyttar vi fram förfallodatumet på fakturan så långt fram det går för att returen ska hinna fram till oss. När vi tagit emot returen skickas en uppdaterad version av fakturan till din email med den kvarstående summan. Har du redan betalat din faktura kommer du få ett mail från Klarna med återbetalningsuppgifter.

Handlade du under kampanj eller med rabattkod? När din retur har mottagits räknas din order om. Uppnås inte kraven för kampanjen eller rabatten, kommer rabatten dras av från din återbetalning.

Ångerrätt.

Vid köp av varor på Divortex.se gäller alltid 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Divortex.se detta inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan. Vissa av våra produkter omfattas inte av ångerrätten enligt lag på grund av hygieniska skäl. Till exempel underkläder. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer och du kan läsa mer om ångerrätt på Konsumentverkets hemsida: www.konsumentverket.se  

Reklamation.

Om du skulle ta emot en defekt eller fellevererad vara vill vi naturligtvis hjälpa dig så snart som möjligt. Maila följande uppgifter till info@Divortex.se:

– E-postadress som köpet registrerades på
– Ordernummer
– Kundnamn
– Artikelnummer
– Bifoga bild

Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalpåse eller orginalkartong.

Är varan inte i nyskick/använd så har vi rätten att göra en värdeminskning på varan. Vid ej godkända returer och reklamationer så kommer produkten skickas tillbaka till dig och vi kommer debitera dig på 69 kr i fraktkostnad.
När reklamerad vara returnerats och reklamationen godkänts kommer Divortex.se att kompensera dig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Divortex.se strävar efter att detta ska ske inom 30 dagar från det att Divortex.se mottagit reklamationen,
Vårt kundtjänst team återkommer till dig så snart de kan. Divortex.se står för returfrakten för godkända reklamationer